DEMANT Water Technology

Lakossági felhasználás

tisztavizetÖntsünk TISZTA vizet a pohárba!

A DEMANT Water Technology segít megoldani a valóban tiszta, egészséges ivóvíz kérdését. Olyan lakossági felhasználóknak készült technológiát kínálunk, amely folyamatosan biztosítani tudja a kiváló minőségű, zamatos, kristálytiszta ivóvizet az egész család számára.

Bizonyára Önnek is kiemelten fontos családja, gyermekei egészsége. Így vagyunk ezzel mi is a Demant Water Technology-nál, éppen ezért kutatjuk nap mint nap hogyan tehetünk szert minél környezettudatosabb módon valóban TISZTA, EGÉSZSÉGES vízre.

Sajnos a csapvíz, amit nap mint nap iszunk egyre több szennyeződést (vegyszer és gyógyszer maradványokat) tartalmaz, amit nem szűrnek ki megfelelő módon az ivóvíz szolgáltatók, sőt klórral fertőtlenítik, amelyről már bizonyították, hogy kimondottan veszélyes az egészségünkre.

Ipari felhasználás

iparitisztitoTiszta vizet az ipari megoldásoknál is!

Egyre fontosabb szerepet játszik a különböző ipari ágazatokban is a kristálytiszta, szennyeződésektől mentes víz. Orvosi és laboratóriumi, valamint mezőgazdasági víztisztítók mellett bármilyen ipari felhasználásra forgalmazunk és készítünk víztisztító berendezéseket EGYEDI IGÉNYEKNEK MEGFELELŐEN IS!

Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az egyedi ipari, klinikai, laboratóriumi felhasználású víztisztító készülékek tervezésének és gyártásának a területén.

A magyar vállalkozások mellett számos nyugati, németországi és amerikai cégnek gyártottunk és gyártunk a mai napig speciális, egyedi víztisztító gépeket. Célunk olyan minőséget előállítani, ami képes kiszolgálni az egyre növekvő igényeket. Termékeinkre több éves garanciát vállalunk, és természetesen gondoskodunk a kiváló minőségű kellékanyag utánpótlásról is.

Szakembereink a tervezéstől a helyszíni beüzemelésig  szakszerűen felügyelnek mindent.